Powered By Saaraan

Eladó új építésű zöld energiás I.emeleti 75 m2-es lakás Vác
Megye: Pest
Település: Vác

Felhasználó hirdetései: Gere Géza Ingatlan és Hitelközvetítő
Alapterület/m2: 75
Ingatlan állapota: Új építésű
c:118
Eladó új építésű zöld energiás I.emeleti belső kétszintes 75 m2-es tégla lakás Vácon.
ZÖLD ENERGIÁS, CSÚCSTECHNOLÓGIÁS MŰSZAKI MEGOLDÁSOKKAL KIALAKÍTOTT, ÚJ ÉPÍTÉSŰ LAKÁSOK VÁCON!!!
Vácon, a belváros közelében, több ütemben épülő és átadásra kerülő társasházi lakások eladók! A lakások száma 16. A kialakításra kerülő lakások első ütemben, 2016-ban átadásra kerültek, méreteik változók, 30 -80 m² között épülnek. A hőszigetelési paraméterei az „A” energetikai osztálynak megfelelően, a HÁZ MINDEN LAKÁSÁBAN A HŰTÉSRŐL, FŰTÉSRŐL, AZ ELEKTROMOS ÁRAM ELLÁTÁSÁRÓL 100 %- ban. KÖZPONTI HŐSZIVATTYÚ ÉS NAPELEMEK GONDOSKODNAK, így a leendő tulajdonosok mentesülnek a napjainkban egyre növekvő energia-költségek alól. Minden lakás önálló fogyasztásmérőkkel lesz felszerelve. A lakásokba vezetékes telefon, internet, kábel tv, riasztó és távfelügyelet is ki lesz alakítva. Az udvar parkosított, a gépkocsik tárolása a zárt udvarban valósul meg, minden lakáshoz egy gépkocsi beálló tartozik az udvarban, ami szintén a vételárban foglaltatik.

A ház első emeletén kapott helyet ez a 75 m2-es,belső kétszintes keleti fekvésű tégla lakás. Az ingatlanban, előszoba,WC,amerikai konyhás nappali, fürdőszoba, hálószoba, és gyerekszoba található.
A lakás műanyag nyílászárókkal (külső fele aranytölgy hatású, belső fele fehér), biztonsági ajtóval, riasztóval kerül átadásra.
A riasztó, fűtés mind programozható, illetve távolról vezérelhető.
A fürdőszobában törölköző szárítós radiátor és akrilkád.
A belső burkolatok választhatók, árukat a vételár tartalmazza. A kertben egy kültéri parkoló tartozik a lakáshoz, igény szerint garázs is rendelhető!
A lakás egyedileg szabályozható fűtéséről és hűtéséről, valamint elektromos ellátásáról 100%-ban a társasházhoz tartozó központi hőszivattyú és napelemek gondoskodnak, így a leendő tulajdonosok mentesülnek a napjainkban egyre növekvő energia-költségek alól!
A lakás ára: 31.900.000,- Ft
Rugalmas fizetési feltételek, keressen bennünket:
Ha még nem sikerült eladni lakását, kedvezményes feltételekkel vállaljuk annak értékesítését, hogy Ön mihamarabb beköltözhessen álmai otthonába.
Hitelügyintézés, értékbecslés, helyszíni felmérés, címkiadás, tanácsadás.
Irodánk megtalálható Vác, Dr. Csányi krt. 84.1/6.
Energetikai Tanúsítvány Készítése.
további ingatlanok megtekinthetők a www.gereingatlanok-vac.hu honlapon.
Tel : 06-70-558-1160 Gere Géza
Tel : 06-30-493-2550
Ár: 31.900.000 Ft
Eladó új építésű zöld energiás I.emeleti  75 m2-es lakás VácEladó új építésű zöld energiás I.emeleti  75 m2-es lakás VácEladó új építésű zöld energiás I.emeleti  75 m2-es lakás VácEladó új építésű zöld energiás I.emeleti  75 m2-es lakás VácEladó új építésű zöld energiás I.emeleti  75 m2-es lakás Vác


Szóljon hozzá!

Vendégként hozászólása csak az adminok jóváhagyása után lesz aktív, regisztrált és bejelentkezett felhasználóink kommentjei automatikusan megjelennek.

Biztonsági kód
Frissítés

Hirdetéseink