Powered By Saaraan

Eladó új építésű zöld energiás I.emeleti 75 m2-es lakás Vác
Megye: Pest
Település: Vác

Felhasználó hirdetései: Gere Géza Ingatlan és Hitelközvetítő
Alapterület/m2: 75
Ingatlan állapota: Új építésű
c:118
Eladó új építésű zöld energiás I.emeleti, belső kétszintes társasházi tégla lakás Vácon.
Nyilvános ismertető:
ZÖLD ENERGIÁS, CSÚCSTECHNOLÓGIÁS MŰSZAKI MEGOLDÁSOKKAL KIALAKÍTOTT, ÚJ ÉPÍTÉSŰ LAKÁS VÁCON!!!
A hőszigetelési paraméterei az „A” energetikai osztálynak megfelelően, a HÁZ MINDEN LAKÁSÁBAN A HŰTÉSRŐL, FŰTÉSRŐL, AZ ELEKTROMOS ÁRAM ELLÁTÁSÁRÓL 100 %- ban. KÖZPONTI HŐSZIVATTYÚ ÉS NAPELEMEK GONDOSKODNAK, így a leendő tulajdonos mentesül a napjainkban egyre növekvő energia-költségek alól. lakás önálló fogyasztásmérőkkel lesz felszerelve. A lakásba vezetékes telefon, internet, kábel tv, riasztó és távfelügyelet is ki lesz alakítva. Az udvar parkosított, a gépkocsi tárolása a zárt udvarban valósul meg, lakáshoz egy gépkocsi beálló tartozik az udvarban, ami szintén a vételárban foglaltatik.

A ház első emeletén kapott helyet ez a 75 m2-es,belső kétszintes keleti fekvésű tégla lakás. Az ingatlanban, előszoba,WC,amerikai konyhás nappali, fürdőszoba, hálószoba, és gyerekszoba található.
A lakás műanyag nyílászárókkal (külső fele aranytölgy hatású, belső fele fehér), biztonsági ajtóval, riasztóval kerül átadásra.
A riasztó, fűtés mind programozható, illetve távolról vezérelhető.
A fürdőszobában törölköző szárítós radiátor és akrilkád.
A belső burkolatok választhatók, árukat a vételár tartalmazza. A kertben egy kültéri parkoló tartozik a lakáshoz, igény szerint garázs is rendelhető!
A lakás egyedileg szabályozható fűtéséről és hűtéséről, valamint elektromos ellátásáról 100%-ban a társasházhoz tartozó központi hőszivattyú és napelemek gondoskodnak, így a leendő tulajdonosok mentesülnek a napjainkban egyre növekvő energia-költségek alól!
A lakás ára: 29.900.000,- Ft
Rugalmas fizetési feltételek, keressen bennünket:
Ha még nem sikerült eladni lakását, kedvezményes feltételekkel vállaljuk annak értékesítését, hogy Ön mihamarabb beköltözhessen álmai otthonába.
Hitelügyintézés, értékbecslés, helyszíni felmérés, címkiadás, tanácsadás.
Irodánk megtalálható Vác, Dr. Csányi krt. 84.1/6.
Energetikai Tanúsítvány Készítése.
további ingatlanok megtekinthetők a www.gereingatlanok-vac.hu honlapon.
Tel : 06-70-558-1160 Gere Géza
Tel : 06-30-493-2550

Zöld Energia: „A megújuló energiaforrás olyan közeg, természeti jelenség, melyekből energia nyerhető ki, és amely akár naponta többször ismétlődően rendelkezésre áll, vagy jelentősebb emberi beavatkozás nélkül legfeljebb néhány éven belül újratermelődik.
A megújuló energiaforrások jelentősége, hogy használatuk összhangban van a fenntartható fejlődés alapelveivel, tehát alkalmazásuk nem rombolja a környezetet, ugyanakkor nem is fogják vissza az emberiség fejlődési lehetőségeit. Szemben a nem megújuló energiaforrások (kőszén, földgáz, stb.) használatával, nem okoznak olyan halmozódó káros hatásokat mint az üvegházhatás, a levegőszennyezés, vagy a vízszennyezés.
A szél- és napenergia-technológiák alkalmazása lehetőséget ad arra is, hogy az ember saját maga állítsa elő az otthonában használt villamos energiájának, üzemanyagának és vizének egy részét, vagy akár az egészét. A fosszilis tüzelőanyagoktól való elhatárolódás különösen fontos, egyrészt a globális felmelegedés megállítása miatt, másrészt a közelgő olajhozamcsúcs fenyegetése miatt.”
Forrás: wikipedia, teljes cikk: http://hu.wikipedia.org/wiki/Z%C3%B6ld_e nergia

Mi az a napelem?
A napelem vagy fotóvillamos elem olyan szilárdtest eszköz, amely az elektromágneses sugárzást (fotonbefogadást) közvetlenül villamos energiává alakítja. Az energiaátalakítás alapja, hogy a sugárzás elnyelődésekor mozgásképes töltött részecskéket generál, amiket az eszközben az elektorkémiai potenciálok, illetve az elektron kilépési munkák különbözőségéből adódó beépített elektromos tér rendezett mozgásra kényszerít, vagyis elektromos áram jön létre. Ez a jelenség bármilyen megfelelő fényspektrummal rendelkező fényforrás esetén is lezajlik, nem szükséges kizárólagosan napfény. A napelemekre általában 20-25 év a garancia, jellemzően 20-40 év az élettartamuk. A napenergia hasznosításában hosszabb távon számottevő növekedés várható.A ma létező nagy teljesítményű naperőművek jellemzően nem ezt a technológiát alkalmazzák; a naphőerőművek a Nap hőjét forró gőznek vagy folyadéknak adják át, ezzel turbinák segítségével nyernek áramot.
Forrás: wikipedia
Ár: 29.900.000 Ft
Eladó új építésű zöld energiás I.emeleti  75 m2-es lakás VácEladó új építésű zöld energiás I.emeleti  75 m2-es lakás VácEladó új építésű zöld energiás I.emeleti  75 m2-es lakás VácEladó új építésű zöld energiás I.emeleti  75 m2-es lakás VácEladó új építésű zöld energiás I.emeleti  75 m2-es lakás Vác


Szóljon hozzá!

Vendégként hozászólása csak az adminok jóváhagyása után lesz aktív, regisztrált és bejelentkezett felhasználóink kommentjei automatikusan megjelennek.

Biztonsági kód
Frissítés

Hirdetéseink