Powered By Saaraan

Vácszentlászlón, központ közelében kiválló állapotban találh
Megye: Pest
Település: Vácszentlászló

Felhasználó hirdetései: GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT KFT.
Alapterület/m2: 226
Ingatlan állapota: Jó
c:119
Vácszentlászlón, központ közelében kiválló állapotban található családi ház eladó! Az ingatlanhoz tartozó 1864m2-es telek rendezett, az első részén egy füvesített, dísznövényekkel, gyümölcsfákkal beültetett rész található a hátsó felén pedig a konyhakert kapott helyet, itt szinte minden megtermeszthető amire szükség van. Ezeken kívül még egy kis boltíves, téglával kirakott borospince is kialakításra került. A két szintes családi ház földszintjén található egy nappali, két hálószoba, zuhanyzós fürdőszoba, és egy kamra kapcsolattal rendelkező konyha! A tetőtérben további két hálószoba, egy tágas, sarokkáddal rendelkező fürdőszoba és egy nappali lett kialakítva. Ház főfalai 38-as ikersejt téglából készültek, fűtése gázkazánról üzemel, de a vegyestüzelésű kazán és a nappali található kandalló is használható. Mindenhol fa nyílászárók és fa bejárati ajtó lett beépítve a lakóház mögötti melléképületekben pedig garász, szaunahelyiség, nyári konyha lett kialakítva! Az ingatlan alkalmas nagycsaládosok, vagy két generáció együttélésére is! Bolt, távolsági buszmegálló, iskola közelben magtalálható! Iár:38MFt.

Hivatkozási szám:2514480.

Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján:

Saját Tibor (20) 539-1988 sajattibor@godolloi.hu

GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloi.hu : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes/ ladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Hitelügyintézés! Ingatlan építés és felújítás!
Ár: 38.000.000 Ft
Hirdető:
Telefon: +36205391988
Email: info@godolloi.hu

 
Magánüzenet küldése GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT KFT. részére

Vácszentlászlón, központ közelében kiválló állapotban találhVácszentlászlón, központ közelében kiválló állapotban találhVácszentlászlón, központ közelében kiválló állapotban találhVácszentlászlón, központ közelében kiválló állapotban találhVácszentlászlón, központ közelében kiválló állapotban találh


Szóljon hozzá!

Vendégként hozászólása csak az adminok jóváhagyása után lesz aktív, regisztrált és bejelentkezett felhasználóink kommentjei automatikusan megjelennek.

Biztonsági kód
Frissítés

Hirdetéseink