Powered By Saaraan

Eladó Hévízgyörkön egy zártkerti besorolású családi ház a ho
Megye: Pest
Település: Hévízgyörk

Felhasználó hirdetései: GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT KFT.
Alapterület/m2: 30
Ingatlan állapota: Felújítandó
c:119
Eladó Hévízgyörkön egy zártkerti besorolású családi ház a hozzá tartozó 2907 m2-es telekkel. Családi gazdaság kialakítására, állattartásra, vállalkozás beindításához tökéletes választás lehet. A 30 m2-es házban 1 szoba, konyha, fürdőszoba, wc található. 30-as téglából épült és kívülről szigetelve van, fűtése kandallóval lehetséges. Az elkerített udvarban található egy nyári konyha, amely alatt pince van.

Irányár: 7.500.000 Ft

Hivatkozási szám:2514513.

Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján:

Pintér Nándor (20) 218-8591 pinternandor@godolloi.hu

GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloi.hu : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Hitelügyintézés! Ingatlan építés és felújítás!
Ár: 7.500.000 Ft
Hirdető:
Telefon: +36202188591
Email: info@godolloi.hu

 
Magánüzenet küldése GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT KFT. részére

Eladó Hévízgyörkön egy zártkerti besorolású családi ház a hoEladó Hévízgyörkön egy zártkerti besorolású családi ház a hoEladó Hévízgyörkön egy zártkerti besorolású családi ház a hoEladó Hévízgyörkön egy zártkerti besorolású családi ház a hoEladó Hévízgyörkön egy zártkerti besorolású családi ház a ho


Szóljon hozzá!

Vendégként hozászólása csak az adminok jóváhagyása után lesz aktív, regisztrált és bejelentkezett felhasználóink kommentjei automatikusan megjelennek.

Biztonsági kód
Frissítés

Hirdetéseink