Powered By Saaraan

Eladó családi ház Isaszegen!
Megye: Pest
Település: Gödöllő

Felhasználó hirdetései: GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT KFT.
Alapterület/m2: 90
Ingatlan állapota: Kiváló
c:0
Az épület 2004-ben épült 38-as NF Porotherm téglából, egyedi nyílászárókkal és 10 cm dryvit rendszerrel. Az igényesen megépített ház nagyon kedvező rezsiköltséget biztosít a tulajdonosának. Nappali+3 szoba, gondoskodik a pihenésről. Az amerikai stílusban kialakított konyha és étkező a nappalival kelllemes életteret biztosít a családi együttlét megteremtéséhez. Az egyik szoba kialakítása lehetővé teszi egy különálló egység létrehozását, melyhez fürdőszoba készült és szükség esetén külön konyha is társítható. Az épületben 2 fürdöszoba és 2 wc lett beépítve. A biztonságról riasztó rendszer gondoskodik. A kertben egy szaletli és egy sütögető hely lett megépítve. A szépen kialakított és gondozott kert fenntarthatóságát öntöző rendszer segíti. Buszmegálló 200 méterre található.
Irányár:33Mft


Hivatkozási szám:2514258.Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján:

Tóth László (20) 218-8577 tothlaszlo@godolloi.hu 

GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloi.hu : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes, Fót, Dunakeszi/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Hitelügyintézés! Ingatlan építés és felújítás!
Ár: 33.000.000 Ft
Hirdető:
Telefon: +36202188591
Email: info@godolloi.hu

 
Magánüzenet küldése GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT KFT. részére

Eladó családi ház Isaszegen!Eladó családi ház Isaszegen!Eladó családi ház Isaszegen!Eladó családi ház Isaszegen!Eladó családi ház Isaszegen!


Szóljon hozzá!

Vendégként hozászólása csak az adminok jóváhagyása után lesz aktív, regisztrált és bejelentkezett felhasználóink kommentjei automatikusan megjelennek.

Biztonsági kód
Frissítés

Hirdetéseink